Nieuw! Eco Clear 4-seizoenen energiebesparende beglazing

De ideale, 4-seizoenen energiebesparende beglazing nu leverbaar ons assortiment. Onbelemmerd doorzicht en het doorlaten van voldoende daglicht zijn natuurlijk belangrijke functies van de beglazing in de woning. Warmte-isolatie is een vaak onderschatte maar uiterst belangrijke functie.

Vaak zijn de ramen de zwakste thermische schakel in de gevel. Bij woningen met enkelglas of gewoon dubbelglas gaat dan ook een aanzienlijke hoeveelheid comfortabele en kostbare warmte verloren via de ramen. Vaak ruim 20%!

Optimaal wooncomfort: het hele jaar door EcoClear is een hoogrendementsbeglazing met een intelligente glascoating en een speciaal geïsoleerde afstandhouder. Hiermee profiteert u van superieure prestaties op het gebied van warmte-isolatie èn zonnewarmtewering.

EcoClear® is zondermeer de ideale 4 seizoenen beglazing

EcoClear isoleert 6 keer beter dan enkelglas en geeft 3 keer meer warmte isolatie dan bij gewoon dubbelglas. Tijdens koude periodes blijft de binnenwarmte optimaal geïsoleerd en gaat niet door de beglazing verloren. Tegelijkertijd profiteert u volledig van de gratis invallende zonnewarmte.

in zonnige periodes biedt EcoClear een optimale zonnewarmtewering om ongewenste warmte van de zon buiten te houden. Zonder dat de natuurlijke daglichtinval binnenshuis merkbaar vermindert.

Deze unieke combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat EcoClear aanzienlijk bijdraagt aan de beperking van uw energiekosten voor verwarmen en koelen.

Flink energiekosten besparen, beter energielabel
Vervang uw bestaande beglazing door EcoClear® . U bespaart dan al snel enkele honderden euro's per jaar op uw energiekosten. Met EcoClear® is het ook relatief eenvoudig om uw gevel-isolatie te verbeteren en daarmee een beter energielabel voor uw woning te behalen. Waardoor de waarde ervan stijgt!

Met EcoClear geniet u van een verbeterd aangenaam binnencomfort het hele jaar door, terwijl u aanzienlijk minder energie verbruikt. En dat is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu!


© schuur schilderwerken 2017 / 7.2.17